ultimele noutăţi... primele antichităţi...


joi, 15 octombrie 2009

Cântecul Niebelunganului...
... din Sibiu s-a dovădit a fi foarte scurt. Croitoru‘ desemnat – potrivit aprecierii mele – seamănă izbutitor cu Doru Octavian Dumitru, diferenţa fiind făcută doar prin dota de umor cu care au fost dozaţi de mama-natură.
În rest, bine! Mai ales că omu‘ nu e inginer. Adică, nu e un tip care mai şi măsoară înainte de a tăia, a o tăia şi a te tăia. Potrivit afirmaţiei domniei-sale, după ce i-a rupt pe angajatori în F.M.I.-eza fluentă ce o posedă, „a stat patru ani... la bordul Fondului Monetar Internaţional“. O chestie cam marinărească, trebuie să recunoaştem! În schimb, dac-ar fi să ne luăm după ce s-a spus pe o televiziune de nişă, am consemna că ar fi „petrecut“ la redutabila instituţie.
Bun! Mai rămâne de văzut unde va fi petrecut după scurgerea celor zece zile în care ar trebui să înjghebeze un guvern care să se bucure. Să se bucure de oarece susţinere parlamentară...

2 comentarii:

irinel spunea...

Si sa mai vedem si daca va reusi sa surfileze un guvern, sa isi croiasca drum prin Parlament, ca sa peticeasca o criza. De fapt doua crize, pentru ca asa se spune ca deja sunt doua: una economica si una politica

movvom spunea...

Ehh, acu, ce-o să izbutească să însăileze ‘om mai vedea… Ce poa‘ să-i iasă din cupoane şi cucoane? Oricum, nu are a lucra cu materialul clientului, ci cu al clientelei!