ultimele noutăţi... primele antichităţi...


sâmbătă, 11 aprilie 2009

DIN AMOnte în aval...
... şi apoi din nou pe val! La trei goluri diferenţă! Aşa bătut Dinamo, şi la rugbi, şi la fotbal!
Golurile partidei de rugbi (?) Dinamo-Farul Constanţa au fost marcate în lotul echipei vizitatoare, din care – în urma caftului cvasigeneralizat încins prin minutul opt-nouă al jocului propriu-zis – trei membri au fost spitalizaţi. Cloul evenimentul este că, în momentul în care s-a trecut la deschiderile pe trei sferuri ale arcadelor adverse, scorul era... 3-0! Pentru Dinamo, evident!
Dincolo, la fotbal, Dinamo - FC Vaslui 4-1= 3! Aceeaşi diferenţă, aşadar. Nu ştiu câţi au pornit din Vaslui, dar la un moment – după eliminarea lui Cânu – au rămas doar zece. Sau, mai ştii, au devenit zece...? Pe preparatorul fizic italian, care a luat în plină figură un cap (al maseurului dinamovist) nici nu-l mai pun la socoteală. Oricum, dinamovistul fiind mai înalt cu două capete decât „vasluianul“ peninsular, prin faptul că i-a dat un cap, nu a făcut decât să mai reducă din diferenţa de înălţime dintre ei...
Ah, da. După cele de mai sus, Dinamo (fotbal) s-a distanţat la... evident, trei puncte!
Încă ceva – mai cu seamă pentru comentatorii (tele)sportivi, care se străduiesc să relateze chiar mai prost decât o joacă băieţii: cele trei goluri marcate de Marius Nicolae, oricât ar fi de trei, nu constituie cea ce se cheamă un hat-trick.

Niciun comentariu: