ultimele noutăţi... primele antichităţi...


luni, 14 ianuarie 2008

noi embrioni 2007

30.11.2007
Cea mai bună(?) parte a par... lamentabililor noştri europeni mi-a risipit orice îndoială. Nu par! Chiar sunt. Lamentabili! Aleşii naţiunii, a... leşinaţi, unii – ce să le mai faci?

28.11.2007
Acel „Good Point (Charlie!)“ al ciorogârleanului nostru de Externe ar putea inspira o capodoperă cam cât Un yankeu la curtea regelui ART... HURezene, Hurezene...

Oricum, ştiind că pe la Curtea spaniolă se mai întâlneşte câte-un infante sau vreo infantă, ministrul nostru s‘o fi gândit că nici delegaţiei nostrom nu i-ar strica un (in)fante infantil cu fitil.

26.11.2007
De când cu rezultatele refernetdumului de duminică, preşedintelui nostrom i se mai spune şi Băsescu-Fundă. Nu de alta, dar: BĂ, SE SCUFUNDĂ!

Ca defect al alegerilor eurobla-blamentare, (până mai ieri) devotata Mariana Buruiană-Aprodu a produs încă un răspuns la întrebarea „Cine te-a făcut pe tine, Tudoriţo, lele?“

20.11.2007
Nu ştiu ce-are a facere, dar, pe mine, cei 35.000 de consultanţi ai ING-inerului mă duc cu gândul la cei 15.000 de specialişti ai geologului.

19.11.2007
Se face oarece caz de „arma tip 9×19 mm Luger/parabellum“ – armament considerat a fi de război, ce nu poate fi deţinut decât de poliţie, armată, carabinieri şi forţele speciale –, care pare să fi fost folosită într-unele din cele nouă atacuri antiromâneşti pomenite de preşedintele nostrom. Dar, dat fiind că strămoşilor noştri comuni le aparţine şi vorba „Si vis pacem, para bellum“ (Dacă vrei pace, pregăteşte-te de război), n-ar trebui să ne mirăm deloc. Într-un cuvânt, para bellum, deci: parabellum!

16.11.2007
Preşedintele nostrom, al tuturrom, a întărâtat regula potrivit căreia socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg. În exemplificarea domniei sale, (a)casa este aceea din Mihăileanu, iar târgului i se mai spune şi Cetatea celor şapte coline (dintre care nici una nu se dovedeşte a fi Valul lui Traian). Aşa ne Tra Bă!

14.11.2007
Pătrunderea multiplului nostru fost preşedinte în blogosferă m-a făcut să mai născlocesc un cuvânt: blogguerrillero. Am să-l pun la litera B a movocabulargului, definindu-l „Ion Iliescu, datorită căruia blogosfera nu va fi mai saracă, dar va fi mai cinstită“.

13.11.2007
Potrivit lui Adrian Năstase, chestiunea ar trebui gestionată. După cum o potrivesc alţii, gestiunea ar trebui chestionată.

08.11.2007
Se zice că, în timpul vizitei premierului Popescu-Tăriceanu prin Cetatea Eternă, s-ar fi găsit unii care să zică: „Timeo Danaos et dona ferentes!“, chestiune care ar fi fost interpretată: „Mă tem de greci şi de dama aferentă“...

... fiindcă tot veni vorba de domnia-sa, Traian Băsescu s-a dus în Norvegia fior... durilor de prin partea locului să provoace. S-a întâlnit cu cine a vrut şi cu cine n-ar fi vrut, mai puţintel cu preşedintele vremelnicelor sale gazde, care nu era de găsit. De unde se concluzionează că ar trebui să se mai caute.

06.11.2007
Nu da, Doamne, rromânului câte poate IL DUCE... deduce!

Cioroiene, limba de Duce te va duce! Cio... ROIANU!

05.11.2007
Ei bine, cum-necum, în chestiunea cu italienii am cam... BENITO şi-am ajuns pe janta latină. Sau latrină...?

04.11.2007
Universitatea Craiova şi Dinamo au încleiat la egalitate. Un nul la alt nul... După câte se pare, per(e)fuziunea Zenga e pe gătate.

02.11.2007
Clar-obscur văzătorul Mircea Geoană a dat pe goarnă că, în 2009, Traian Băsescu va avea probleme cât casa cu Cotrocenii. Tot ce se poate, dar n-ar fi mai bine ca Traian Băsescu să aibă, acum, probleme cât Cotrocenii cu casa? Cu casa din Mihăileanu, fireşte. Nu de alta, da‘ aia-i Tra Bă?

01.11.2007
După câte mi-a fost dat s-aud, la preconizatul summit NATO de la anu‘, şefii de stat mai cu cătare de terorişti vor veni cu sosiile din dotare. În replică, teroriştii cu căutare de şefi de stat vor veni la Bucureşti, de asemenea, cu sosiile. Astfel, în cazul în care o sosie de şef de stat va fi agresată de către un terorist autentic sau în cel în care un şef de stat veritabil va fi... Doamne-păzeşte! de către o sosie de terorist abil, serviciile secrete vor putea raporta noi şi noi succese.

Niciun comentariu: