ultimele noutăţi... primele antichităţi...


luni, 14 ianuarie 2008

sectembrie 2007

29.09.2007
La baia de sâmbătă seara...

... fanfara a fost concurată de fanfaronadă; Nadă...!

... potrivit principiului nemuritor că adevărul se află întotdeauna pe la mijloc, preşedintele Băsecu a arborat marele pavoaz al unei curele care, de-acolo de unde aveam eu bilete, părea a fi împleticită din piele de şopârlă;

... cel mai important a fost că preşedintele s-a regăţit cu o parte din sus şi tare ţiitorii săi de ambe sexe.

28.09.2007
În marea-i înţelepciune, poporul român a admis că aşchia nu sare departe de trunchi. Apoi, viaţa dovedit că aşchia nu sare departe nici de unchi. Aşa s-a instituţionalizat nepotismul...

ERSTE regula: Die Gedanken sind frei să... gândim la fel.

După DIP, avem şi-un BI... P? Sau – te pomeneşti –, acronimul lui Paul curaru nu e P.P., ci papă!?

Premonitorie caracterizare a lui George Coşbuc: E lung pământul, ba e lat / Dar ca Săgeată de bogat... Adicătelea, nu numai c-a dat lovitura cu imobiliardu‘, dar a mai şi făcut-o iute ca săgeata.

27.09.2007
Pe scena politicii româneşti, un personaj deosebit de complex cere să i se facă tot mai mult loc. Este vorba de Tudorelu Fenechiuariu.

De la întoarcerea din concediul de bine-meritată odihnă, chestorul D.-V. Fătuloiu joacă Uite Popa, nu e SUA!, după care, pentru variaţie, mai joacă şi Uită SUA, nu e SUA!

25.09.2007
Potrivit ministrului Q, a mai fost depăşit un prag psihologic: a început să fie ascultată şi nevasta ministrului Remeş! De către Remeş, pe semne... Semn e că DTR-ul se pregăteşte să stea ceva mai mult pe-acasă.

DNAiel Morar – întâiul stătător de-a curmezişul preafericirii guvernamental-liberale. Atenţie, însă, domnule DNAiel, după ce se văd cu sacii-n căruţă, unii altfel (nu mai) discută cu MORARU‘.

22.09.2007
„Natalitatea, încotro?“ Încotrău?... În cot rău mă doare, zău!
Plecat-am nouă din Vaslui şi cu ministru‘ zeghe...
ABŢINEREA PESEDISTĂ = Coleac peste Pupeză.
Îndreptar anglofonf pentru rostirea (cu chiu & ariu) a numelui ministrului Justiţiei noastre: Q are You!

Niciun comentariu: