ultimele noutăţi... primele antichităţi...


luni, 14 ianuarie 2008

şoctombrie 2007

31.10.2007
După câte se pare, blonda hatmanului Viktor este mult mai bine ancorată decât aceea a nostr‘omului Traian. Într-ale geostrategiei şi geopolitichiei de mărgăritar la Marea Neagră, desigur... Aşa ne Tra Bă!

30.10.2007
Elo-DIACRITICA raţiunii pure să-i fi jucat vreo festă preşedintelui (aşa ne) Tra Bă, sau, pură şi simplă, consiliera de tastatură, pentru a nu-l fi găsit în timp util pe ţ mare, să fi fost de vină? Chiar că nu ştiu. Oricum, d.p.d.v. jurnalistic: ŢULUŞ a murit! Trăiască TULUŞ!

25.10.2007
Dacă-i adevărat ce se tot presupune, celebrul slogan GÂNDIM LA FEL nu şi-a dovedit valabilitatea în ERSTE rând pentru cuplul Nicolae Dănilă-Manfred Wimmer.

24.10.2007
TRA-ian BĂ-se... scutură de mai vechea-i zicere IARNA NU-I CA VARA, dovedindu-ne că, cel puţin în privinţa referendumurilor, IARNA ÎI CA PRIMĂVARA. Referendum în mai, referendum în noiembrie... Aşa ne TRA !

19.10.2007
Rupeţi rândurile numai după ce aţi citit printre ele. Procedaţi la fel şi cu bibliotecarele. Carele câte şi cât au mai rămas...

Omul este supus greşelii şi şefului său direct. Mai pe scurt, omul este supus greşelii şefului său direct.

18.10.2007
A venit toamna, fără îndoială / Frunzele cad... La învoială.

16.10.2007
Slăbiciunea premierului C. P.-Tăriceanu pentru A.P.I.A. (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură) se explică şi prin amănuntul că un acronim identic vehiculează şi Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de... Automobile.

Se-nchide Via Traiana...? Se redeschide Via A.P.I.A.! E sezonul strugurilor, chiar dacă-s acri.

15.10.2007
Numirea lui Dacian CIOLOŞ în fruntea bucatelor (a Agriculturii, cu alt cuvânt) pare să fie o iluzie chiar şi pentru Excelenţa domniei Sale, motiv pentru care colegii lui de partid s-au întrecut în a-l ciupi, doar-doar l-or convinge că există. În fond, decât ciupit de turnat, tot mai bine e să fii ciupit de vărsat...

12.10.2007
Dacă dispariţia avocatei Elodia nu ar fi absolut tragică, revelaţia potrivit căreia CIOACĂ nu este altceva decât singularul de la cioace ar fi relativ comică...

11.10.2007
Se toarnă-răstoarnă şi se montează-demontează, demonizează-demonetizează masiv la teleloveala „Provocatorul, caltaboşul şi MM‘ardelenii“. Să fi primit...? Să fie primit! Într-alt partid...?

04.10.2007
După tentaţiile de alcătuire a unui guvern de largă respiraţie gură la zgură, unele ziare s-au aflat să titreze: ILIESCU L-A TRĂDAT PE GEOANĂ! Afirmaţie pe care unii s-au găsit să o chitească: ILIESCU LATRĂ, DAT PE GEOANĂ...!

02.10.2007
Până la gol, albastrul Stelei era ultramarin. Mai precis: ultra (Petre) Marin! Iar roşul ar fi trebuit să fie Baciu...

01.10.2007
Aşadar, guvern de uniune naţională... Mulţumim de-aşa dar, da‘ de un guvern de uniune raţională ce-aţi zice?

Niciun comentariu: